HAARVERLENGING

 

Er zijn verschillende haarverlenging methodes. u kan zelf bepalen wat u het fijnst of makkelijkst vind en hierbij kan ik u ook goed in adviseren. Ik heb zelf namelijk alle methodes geprobeerd en ben niet overal over te spreken. De methodes die mij erg goed bevielen doe ik ook in mijn salon. 

 

Keratine waxextensions

De meest gebruikte methode zijn de keratine waxextensions. deze worden doormiddel van wax en een warmte tang ingezet. Dit is niet schadelijk voor uw haar mits u het goed verzorgd en behandeld. Deze hairextensions blijven maximaal 4 tot 5 maand zitten. Dit ligt ook aan de conditie van uw haar. De hairextensions worden zodanig ingezet dat deze niet te zien zijn en u nog steeds alles met uw haar kan doen. 

 

Microring tip extensions

Hierbij worden de hairextensions ingezet door middel van een tang die de microringen dicht knijpt aan uw eigen haar. Het heeft het zelfde uitziende effect als de keratine waxjes alleen deze zullen iets sneller eruit glijden maar blijft vaak ook tot 4 maand mooi. Wat een groot voordeel is aan deze hairextensions methode is dat de haren hierna weer hergebruikt kunnen worden en u alleen de volgende keer het inzetten hoeft te betalen.

 

Wonderweft extensions

Deze weft worden ingebracht met microringen. Het is per weft en niet per plukje zoals de microringen tip extensions. Dit geeft vaak wat meer volume aan het haar en is sneller ingezet.

 

Tape extensions

Deze extensions worden als strips aan uw eigen haar vast geplakt met special plak middel waarbij het haar niet word beschadigd. Dit blijft mooi voor 2 maanden en ook hier het voordeel van is dat de tape extensions herbruikbaar zijn.