NA DE BEHANDELING

 

Douchegebruik

Afhankelijk van welke spray-tan je hebt gekozen, mag je thuis de spray afspoelen.Na elk douche-of bad gebruik mag je je huid zolang als de spray-tan erop zit, deppend afdrogen.Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kleur is het aan te raden het douchegebruik kort te houden.

Smeren en verzorgen
Het is aan te raden sowieso één keer per dag je huid in te smeren, maar 2x daags is nog beter.  Hierdoor kan je nog langer van de kleur genieten.

Herhaling

Als de teint bijna vervaagd is kan je met een volgende Spray-tan behandeling eenTop-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig een Spray-tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur langer vast te houden.Al genoemde voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om je die mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen.

 

Disclaimer:

Ondanks dat spray-tanning zeer veilig voor de huid en de gezondheid is en ruimschoots is onderzocht,kan Jasmijn Noltes Beauty Salon niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gezondheidsklachten / huidklachten. Spray-tanning is op eigen risico. Twijfel je een spray tan wel of niet geschikt is? Raadpleeg dan altijd eerst je huisarts.