Wax extensions

Deze hairextensions worden ingebracht door middel van keratine wax en een warmte tang. Dit is niet schadelijk voor uw haar.

 

Ik werk met de merken Great Hairextenstions, Indian Gold en Euro So Cap. Deze haren zijn afkomstig uit India. Ze zijn van de hoogste kwaliteit en 100% menselijk haar. De haren zijn remy gesorteerd, wat betekend dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zullen de hairextensions niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De hairextensions zijn double drawn wat betekend dat de haren van aanzet tot de punt vol zijn. De keratine bindingen zijn getest als een van de sterkte bondingen. Deze hairextensions hebben verschillende haar stijlen en kleuren die besteld kunnen worden.

Wilt u high/low lights dan zijn 25 tot 50 stuks extensions gebruikelijk. Als u meer volume wilt zijn er tussen 50 tot 100 stuks extensions nodig. Voor meer lengte en meer volume kunt u het beste tussen 125 en 200 extensions kiezen. Het aantal is natuurlijk ook afhankelijk van wat er het best bij uw haar past. Advies en informatie hierover kan ik u geven bij een eerste afspraak, waarbij ook meteen, het liefst bij daglicht, de kleur kan worden bepaald.

Om de extensions met uw haar mooi in 1 geheel te laten vallen wordt de kleur vergeleken met de kleur van uw haaruiteinden. Na de eerste afspraak kan ik de hairextensions bestellen in de samen gekozen kleur, lengte. De aanbetaling hiervoor is 50% van het totaalbedrag. Binnen 1 a 2 dagen worden de haren geleverd en kunt u terugkomen voor het plaatsen van de hairextensions. Belangrijk is dat u uw haar wast voor de behandeling met shampoos zonder toegevoegde oliën en geen conditioner gebruikt. Het aantal hairextensions kunt u zelf kiezen.

 

HAAR VERZORGING

 

 

Borstelen

Borstel uw haar dagelijks door met de speciale haarborstel voor hair extensions. Hiermee kunt u ook over de waxjes borstelen om knopen te voorkomen.

Wassen

Het blijft belangrijk dat de hairextensions met speciale verzorgingsproducten worden behandeld. Dit is belangrijk omdat het haar niet langer aan de wortel verbonden is en dus niet de vitamines binnen krijgt die uw eigen haar wel binnen krijgen. Zorg ervoor dat u uw haar voor het wassen doorkamt en dit pas weer na het drogen herhaald. Zodoende wordt haaruitval van de hairextensions tegengegaan. Het merk Great hair geeft 5 maanden garantie, mits u uw haar verzorgt met de producten van dit merk. Was uw haar niet met haar verzorgingsproducten die fructise, olie of alcohol bevatten. Hierdoor kunnen de waxjes beschadigen.

Ga daarnaast nooit met nat haar slapen, dit kan grote knopen veroorzaken. Zwemmen in chloor of zeewater is mogelijk, maar u dient daarna wel het haar goed uit te spoelen met de juiste verzorgingsproducten.

Styling

Omdat het haar 100% human hair is, kunt u het stijlen met warmteapparatuur zoals: een föhn, krultang of stijltang. Ook is het mogelijk om uw haar te verven of te permanenten. Echter, raad ik u wel aan om eerst 1 pluk bij een professionele kapper te laten testen.Doordat de hairextensions reeds op voorhand zijn behandeld, bezitten ze een ander DNA dan uw eigen haar. Hierdoor kan er kleurverschil optreden. Het is belangrijk dat de hairextensions worden geverfd met een verf op basis van 3% waterperoxide.

 

HAARVERLENGING

 

Er zijn verschillende haarverlenging methodes. u kan zelf bepalen wat u het fijnst of makkelijkst vind en hierbij kan ik u ook goed in adviseren. Ik heb zelf namelijk alle methodes geprobeerd en ben niet overal over te spreken. De methodes die mij erg goed bevielen doe ik ook in mijn salon. 

 

Keratine waxextensions

De meest gebruikte methode zijn de keratine waxextensions. deze worden doormiddel van wax en een warmte tang ingezet. Dit is niet schadelijk voor uw haar mits u het goed verzorgd en behandeld. Deze hairextensions blijven maximaal 4 tot 5 maand zitten. Dit ligt ook aan de conditie van uw haar. De hairextensions worden zodanig ingezet dat deze niet te zien zijn en u nog steeds alles met uw haar kan doen. 

 

Microring tip extensions

Hierbij worden de hairextensions ingezet door middel van een tang die de microringen dicht knijpt aan uw eigen haar. Het heeft het zelfde uitziende effect als de keratine waxjes alleen deze zullen iets sneller eruit glijden maar blijft vaak ook tot 4 maand mooi. Wat een groot voordeel is aan deze hairextensions methode is dat de haren hierna weer hergebruikt kunnen worden en u alleen de volgende keer het inzetten hoeft te betalen.

 

Wonderweft extensions

Deze weft worden ingebracht met microringen. Het is per weft en niet per plukje zoals de microringen tip extensions. Dit geeft vaak wat meer volume aan het haar en is sneller ingezet.

 

Tape extensions

Deze extensions worden als strips aan uw eigen haar vast geplakt met special plak middel waarbij het haar niet word beschadigd. Dit blijft mooi voor 2 maanden en ook hier het voordeel van is dat de tape extensions herbruikbaar zijn. 

 

Voor de prijzen kunt u contact opnemen.

Ik bied alleen garantie op het inzetten van de hairextensions.

Bij verkeerde omgang met de hair extensions bent u zelf verantwoordelijk.