VOORBEREIDING

 

Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray-tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Let er wel op dat de scrub olievrij is. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.                                                         

Douchen, Baden & Zweten

Wacht een uurtje met een Spray-tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De spray hecht zicht het best aan een licht zure huid.

Wat neemt u mee naar de behandeling?

Loszittende, donkere kleding (huispak / sportkleding). Dan krijg de spray alle ruimte om in te trekken.

Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

Lingerie

Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode (1 tot 3 uur) geen BH dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (je kan wel een topje of bandeau dragen).

Kom zonder make-up, (body) cremes of deodorant naar de salon voor je spray-tan behandeling. 

Tijdens de Spray-tan behandeling kan je zelf beslissen wat je aan wil.

Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full-body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt bij jou!

Wil je geen bandjes zien, maar vindt je het niet prettig om naakt te staan? Houdt dan gewoon je bikini top of bh aan en doe de bandjes omlaag. De spray is volledig uit wasbaar.

In totaal sta je slechts 15 minuten in de cabine. Ik doe precies voor hoe je mag staan zodat dit allemaal soepel verloopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je behandeling!