Wax extensions

Deze hairextensions worden ingebracht door middel van keratine wax en een warmte tang. Dit is niet schadelijk voor uw haar.

 

Ik werk met de merken Great Hairextenstions, Indian Gold en Euro So Cap. Deze haren zijn afkomstig uit India. Ze zijn van de hoogste kwaliteit en 100% menselijk haar. De haren zijn remy gesorteerd, wat betekend dat alle haarschubben in dezelfde richting lopen. Hierdoor zullen de hairextensions niet knopen en zullen de haren zacht en glad aanvoelen. De hairextensions zijn double drawn wat betekend dat de haren van aanzet tot de punt vol zijn. De keratine bindingen zijn getest als een van de sterkte bondingen. Deze hairextensions hebben verschillende haar stijlen en kleuren die besteld kunnen worden.

Wilt u high/low lights dan zijn 25 tot 50 stuks extensions gebruikelijk. Als u meer volume wilt zijn er tussen 50 tot 100 stuks extensions nodig. Voor meer lengte en meer volume kunt u het beste tussen 125 en 200 extensions kiezen. Het aantal is natuurlijk ook afhankelijk van wat er het best bij uw haar past. Advies en informatie hierover kan ik u geven bij een eerste afspraak, waarbij ook meteen, het liefst bij daglicht, de kleur kan worden bepaald.

Om de extensions met uw haar mooi in 1 geheel te laten vallen wordt de kleur vergeleken met de kleur van uw haaruiteinden. Na de eerste afspraak kan ik de hairextensions bestellen in de samen gekozen kleur, lengte. De aanbetaling hiervoor is 50% van het totaalbedrag. Binnen 1 a 2 dagen worden de haren geleverd en kunt u terugkomen voor het plaatsen van de hairextensions. Belangrijk is dat u uw haar wast voor de behandeling met shampoos zonder toegevoegde oliën en geen conditioner gebruikt. Het aantal hairextensions kunt u zelf kiezen.