HAAR VERZORGING

 

 

Borstelen

Borstel uw haar dagelijks door met de speciale haarborstel voor hair extensions. Hiermee kunt u ook over de waxjes borstelen om knopen te voorkomen.

Wassen

Het blijft belangrijk dat de hairextensions met speciale verzorgingsproducten worden behandeld. Dit is belangrijk omdat het haar niet langer aan de wortel verbonden is en dus niet de vitamines binnen krijgt die uw eigen haar wel binnen krijgen. Zorg ervoor dat u uw haar voor het wassen doorkamt en dit pas weer na het drogen herhaald. Zodoende wordt haaruitval van de hairextensions tegengegaan. Het merk Great hair geeft 5 maanden garantie, mits u uw haar verzorgt met de producten van dit merk. Was uw haar niet met haar verzorgingsproducten die fructise, olie of alcohol bevatten. Hierdoor kunnen de waxjes beschadigen.

Ga daarnaast nooit met nat haar slapen, dit kan grote knopen veroorzaken. Zwemmen in chloor of zeewater is mogelijk, maar u dient daarna wel het haar goed uit te spoelen met de juiste verzorgingsproducten.

Styling

Omdat het haar 100% human hair is, kunt u het stijlen met warmteapparatuur zoals: een föhn, krultang of stijltang. Ook is het mogelijk om uw haar te verven of te permanenten. Echter, raad ik u wel aan om eerst 1 pluk bij een professionele kapper te laten testen.Doordat de hairextensions reeds op voorhand zijn behandeld, bezitten ze een ander DNA dan uw eigen haar. Hierdoor kan er kleurverschil optreden. Het is belangrijk dat de hairextensions worden geverfd met een verf op basis van 3% waterperoxide.