SPRAYTAN

 

Ik bied ook spraytan behandelingen aan in mijn salon. Spraytan is de toekomst en groeit met de dag en ik snap wel waarom, prachtig egaal bruin met een handomdraai en het is niet schadelijk voor uw huid en gezondheid. Ik heb mijn Cursus gevolgd bij Maggie’s spray, deze salon is genomineerd tot beste spraytan salon van Nederland en heeft alle opleidingen in Australie gevolgd. Het land van de spraytan.  

Spraytan is mogelijk in meerdere tinten bruin. De angst om oranje te worden is een beeld wat veel mensen hebben gekregen door bijvoorbeeld tv maar dit is absoluut niet nodig. Tegenwoordig zijn de spraytan kleuren super natuurlijk. 

 

VOORBEREIDING

 

Het advies is om je huid over je hele lichaam licht te scrubben 24-uur voordat je een Spray-tan behandeling krijgt. Dit zorgt voor een egalere dekking en een betere opname van de tanningvloeistof. Let er wel op dat de scrub olievrij is. Heb je geen scrub? Geen probleem, je kan ook na je douche-gebruik je huid stevig afdrogen, dat heeft ook een licht-scrubbend effect.                                                         

Douchen, Baden & Zweten

Wacht een uurtje met een Spray-tan behandeling wanneer je gedoucht, gezwommen of gesport hebt. De spray hecht zicht het best aan een licht zure huid.

Wat neemt u mee naar de behandeling?

Loszittende, donkere kleding (huispak / sportkleding). Dan krijg de spray alle ruimte om in te trekken.

Vergeet je niet een paraplu mee te nemen als het regent?

Lingerie

Na de behandeling mag je tijdens de inwerkperiode (1 tot 3 uur) geen BH dragen. Houd je hier rekening mee qua kleding? (je kan wel een topje of bandeau dragen).

Kom zonder make-up, (body) cremes of deodorant naar de salon voor je spray-tan behandeling. 

Tijdens de Spray-tan behandeling kan je zelf beslissen wat je aan wil.

Wil je een bikini of een zwembroek aan, dan kan dat gerust. Heb je liever een full-body dekking dan mag je ook naakt of topless zijn. De keuze ligt bij jou!

Wil je geen bandjes zien, maar vindt je het niet prettig om naakt te staan? Houdt dan gewoon je bikini top of bh aan en doe de bandjes omlaag. De spray is volledig uit wasbaar.

In totaal sta je slechts 15 minuten in de cabine. Ik doe precies voor hoe je mag staan zodat dit allemaal soepel verloopt. Het enige wat jij hoeft te doen, is genieten van je behandeling!

 

NA DE BEHANDELING

 

Douchegebruik

Afhankelijk van welke spray-tan je hebt gekozen, mag je thuis de spray afspoelen.Na elk douche-of bad gebruik mag je je huid zolang als de spray-tan erop zit, deppend afdrogen.Om zo lang mogelijk plezier te hebben van je kleur is het aan te raden het douchegebruik kort te houden.

Smeren en verzorgen
Het is aan te raden sowieso één keer per dag je huid in te smeren, maar 2x daags is nog beter.  Hierdoor kan je nog langer van de kleur genieten.

Herhaling

Als de teint bijna vervaagd is kan je met een volgende Spray-tan behandeling eenTop-Up opbouwen waarbij de teint telkens langer mooi blijft. Wanneer je regelmatig een Spray-tan behandeling ondergaat, zal dit helpen om de kleur langer vast te houden.Al genoemde voorzorgsmaatregelen zijn noodzakelijk om je die mooie, egale en bruine teint te kunnen garanderen.

 

Disclaimer:

Ondanks dat spray-tanning zeer veilig voor de huid en de gezondheid is en ruimschoots is onderzocht,kan Jasmijn Noltes Beauty Salon niet aansprakelijk gesteld worden voor eventuele gezondheidsklachten / huidklachten. Spray-tanning is op eigen risico. Twijfel je een spray tan wel of niet geschikt is? Raadpleeg dan altijd eerst je huisarts.

 
 

PRODUCTEN

Ik werk met snel inwerkende spraytan vloeistoffen.

Deze hebben een maximale inwerktijd van 3 uur en geven allen een natuurlijke bruine teint en zo donker als je zelf wilt. Zo werkt de spraytan:

1 uur inwerktijd is 8%, light

2 uur inwerktijd is 10%, medium

3 uur inwerktijd is 12%, dark

Na het afspoelen van de spraytan verdwijnt de kleur van de huid en kleurt die weer de gedurende 8 uur op. Dus geen paniek als die weg is ;) hij komt terug!

 

 

PRIJZEN

spraytan gehele lichaam 25,00 EURO
spraytan bovenlichaam incl. gezicht 20,00 EURO
spraytan gezicht en decolleté 18,00 EURO
spraytan benen 20,00 EURO

Touch up behandeling(binnen 10 dagen)  20,00 EURO

Bruids arrangement 2x( incl. proef spraytan)  45,00 EURO

 

Spraytan abonnement 4x voor 80,00 EURO