Wimperlifting

 

Wimperlifting is een van de nieuwste ontwikkelingen in de beauty wereld.

Wimperlifting is weer een andere methode dan wimperpermanent waarbij alleen de uiteinden van de wimpers worden gekruld.

Bij wimperlifting wordt hier de hele wimper gelift vanaf de aanzet. Waardoor de oog opslag groter wordt en de wimpers langer lijken.

De wimperlift blijft 8 tot 10 weken zichtbaar. Ik werk met top producten van Lash Extend; een A merk wat betreft wimper producten. Dit is niet schadelijk voor de ogen en voor de wimpers. Naast de wimperlifting producten zijn dit ook verzorgende producten.

Lash-Extend .jpg


De behandeling

De wimpers worden als eerst ontvet en daarna krijgt u de pads aangebracht waardoor de producten niet in aanraking komen met de huid.

De wimperlifting gaat in 3 fases. Allereerst breng ik lotion 1 aan, dit is het ontkrullen van de wimpers, daarna breng ik lotion 2 aan hiermee creëer ik een nieuwe krul en na deze komt lotion 3, de verzorging van de wimpers waardoor ze in krul blijven en glanzend worden.

U kunt ook ervoor kiezen om in de behandeling ook de wimpers zwart te verven. Hierdoor vallen de wimpers nog meer op en geeft het een optimaal resultaat.

before and after.jpg


Verzorging

24 uur nadat ik u wimpers heb gelift kunt u gewoon verder alle make up dragen en alles weer doen; zwemmen, sporten, sauna enz.

prijzen

wimperlifting 39,00

wimperlifting incl. verven wimpers 40,00

Lash lamination

In deze wimperlift behandeling wordt er een speciaal product aangebracht waardoor ook de wimpers voller worden. Dit resultaat is gelijk zichtbaar.

45,00