Hieronder vind u foto’s van mijn visagie opdrachten
van afgelopen jaar. 

Ik werk ook als freelancer en werk voor verschillende opdrachtgevers.
Voor bijvoorbeeld publicaties, mode, casting of reclame. 

 

Lima01.jpg

Ook op locatie

 

Ik werk ook op locatie voor verschillende opdrachtgevers en ben dus ook te boeken hiervoor. Deze shoot werd geschoten in Amsterdam.

 

 
MALE MODELS
 

Hier ziet u ook casting foto’s voor bureaus om de modellen te promoten. Deze zijn bijvoorbeeld net begonnen en willen het gaan maken in de mode wereld of de tv wereld. De foto’s worden overal in Nederland in studios geschoten en zij geven mij de opdracht welk beeld ze willen neerzetten qua uitstraling en make up. Wat ik zo leuk vind aan mijn werk is dat ik hierbij mijn creativiteit kwijt kan en ieder model nog mooier maak. Hier is de make up ook vaak afwisselend wat zij willen; naturel, glamour of fashion.

 

 
01_okt._Esther_014.jpg
 

 

 
Lima03.jpg
HAIREXTENSIONS ANASTACIA BEVERLY HILLS
HAIREXTENSIONS MAKE UP MAT LIPSTICK

Wilt u mij ook als Freelancer inhuren?
Neem dan contact met mij op. 

 
 
OGENE MAKE UP, VISAGIE
make uo 3.jpg
make up 2.jpg
MAKE UP
make up 1.jpg

Trouwen

De mooiste dag van je leven komt eraan en je wilt er natuurlijk ook perfect uit zien die dag. Daar hoort een prachtige make up bij. Ik verzorg vaak de make up voor bruiden, dit doe ik in 2 afspraken. De proef make up; hier vertel je al jouw wensen wat je voor ogen hebt en wat helemaal als jezelf voelt. Je moet tenslotte wel jezelf blijven en het moet goed voelen. Ik make up net zo lang tot dat je helemaal tevreden bent over elk detail. Hier maak ik aan aantekening van en een foto zodat ik deze met de dag zelf erbij kan gebruiken en precies weet wat ik die dag moet doen.

De bruids make up doe ik op locatie in omstreken Deventer, mocht dit verder reizen zijn, reken ik het uurtarief als freelancer. De dag zelf ben ik ongeveer 30-60 minuten bezig met de make up.

_MG_1474.jpg
_MG_1705.jpg